Vrije initiatie

Circus tijdens uw event? Geen probleem!

Wat dacht u van een vrije initiatie waarbij deelnemers verschillende circustechnieken kunnen uitproberen? 

Wij zorgen voor een hoop materiaal en enkele lesgevers om alles in goede banen te leiden. Fun verzekerd!

 

Workshop onder begeleiding

Met veel plezier komen wij een workshop geven op een door u gekozen locatie! Wij zorgen voor het materiaal en de enthousiaste lesgevers en u zorgt voor de geschikte locatie en de deelnemers.

Afhankelijk van uw wensen leren wij verschillende circustechnieken aan, aangepast aan het niveau en de leeftijd van de groep.

 

Lessenreeks

Wilt u graag circus aanbieden tijdens de naschoolse opvang of staat het schoolfeest dit jaar helemaal in thema van circus? Dan zijn onze lessenreeksen ideaal voor u!

U voorziet de locatie en de deelnemers en wij verzorgen een opbouwende lessenreeks, verspreid over enkele weken of een volledig schooljaar. Stap voor stap zullen de deelnemers kennismaken met de wereld van circustechnieken.

 

Teambuilding

Bent u op zoek naar een activiteit om de teamspirit te verhogen en de creativiteit los te laten? Dan is circus de juiste keuze!

Starten doen we met een korte introductie in de circustechnieken, maar voor u het weet bouwen we met heel de groep een piramide! Onder leiding van een ervaren circuslesgever komen alle aspecten van teambuilding aan bod.

 

Op maat

Wilt u werken met een bijzondere doelgroep of heeft u zelf een schitterend idee voor een workshop die niet in ons aanbod zit?

Aarzel dan niet en contacteer ons! Wij werken met plezier een voorstel uit op maat.