Musical à la carte

Doe jij niets liever dan zingen, dansen en acteren? Dan zorgen wij ervoor dat je samen met je vrienden in de spotlight staat op jouw verjaardagsfeestje!

Voor jouw verjaardagsfeestje kan je kiezen uit verschillende thema's die we aanpassen aan jouw wensen. Op het einde van het feestje geven we een prachtig optreden voor familie en vrienden!

Ben jij net zo cool als een ijsprins(es)?

Op zoek naar je magische krachten gaan we samen ons publiek betoveren! We bevriezen ons podium en gaan samen een vrolijke sneeuwman maken. Hopelijk smelt hij niet!

Word jij de nieuwe koning(in) van de jungle?

Samen met je vrienden op safari door de savanne, wat wil je nu nog meer? Misschien heb je altijd al eens een leeuw, gekke vogel of everzwijn dat veel scheetjes laat willen spelen ? Nu is het jouw moment!

Tijd om de vloeren te schobben in het weeshuis!

Samen met je vrienden en vriendinnen moet je van Miss Hannigan aan de slag in het weeshuis om de vloer te schrobben! Ik zou maar braaf luisteren of anders ga je zonder eten naar bed...

Samen sleutelen aan een coole auto?

We gaan samen naar school, waar de pink ladies en de T-birds aan elkaar gewaagd zijn. Ben jij klaar voor ritjes in een vette auto, cheerleaders en coole kapsels? Maak je vetkuif dan maar al klaar!

Ga jij mee op reis naar de stranden van Griekenland?

Samen genieten we van de Griekse zon en zingen we mee op de liedjes van Mamma Mia. We gaan op zoek naar wie je echte vader is. Zal je ooit de waarheid ontdekken?

Bij Art To Move of op locatie

Een musicalfeestje kan doorgaan bij Art To Move in Mortsel of op locatie zoals bv. bij jou thuis of in een klein zaaltje. Als het feestje doorgaat bij Art To Move dan voorzien wij een zaal met een echt podium. Als u kiest voor een verjaardagsfeestje op locatie dan moet er zeker voldoende ruimte zijn. Bij goed weer kan het feestje ook doorgaan in de tuin. 

 

Musicalfeestjes bij Art To Move kunnen doorgaan op volgende momenten:

  • op zondag van 10u tot 13u
  • op zondag van 14u tot 17u

Voor feestjes op locatie zijn er meer mogelijkheden qua planning. Vraag jouw gewenst moment aan, wij bekijken dan of dit in onze agenda past en komen zo snel mogelijk bij je terug.

Praktische informatie

  • Musicalfeestjes zijn mogelijk vanaf 8 jaar.
  • Elk verjaardagsfeestje duurt 3 uur en wordt begeleid door 2 enthousiaste en ervaren lesgevers. 
  • 15 kindjes zijn inbegrepen in de prijs (inclusief de jarige).
    • Per extra kindje is er een meerkost van 10 euro
  • Er wordt een heerlijk verjaardagspakket met hapjes en drankjes voorzien.
  • De laatste 15 minuten van het feestje is er een toonmoment voor de ouders.
  • Wij voorzien een leuke verrassing voor de jarige!

BELANGRIJK: In de prijs van het verjaardagsfeestje is geen sportongevallen- of annulatieverzekering inbegrepen.

Musicalfeestje bij Art To Move

€250

Musicalfeestje op locatie

€250 + verplaatsingskosten