KOEKJESVERKOOP ART TO MOVE TEN VOORDELE VAN JEZ!

Art To Move verkoopt koekjes ten voordele van JEZ!

We zijn namelijk voor het tweede jaar op rij geselecteerd als JEZ organisatie.

Voor de mensen die JEZ niet kennen leggen we dit graag even kort uit:
JEZ! is een jongerencollectief dat de spotlight weer volop op jongeren wil zetten.
Dat doen we door thema's waar we wakker van liggen op de kaart te zetten, jongeren aan het woord te laten en hun stem te verspreiden en door coole dingen te organiseren waar jongeren kunnen samenkomen.
Meer info over JEZ kan u hier terugvinden: https://www.jezofficial.be/over-jez

Art To Move heeft dit jaar 2 projecten ingediend voor het JEZ fond die beiden weerhouden zijn door de jury van het JEZ fonds!  
Hieronder geven we graag meer uitleg over deze projecten:


CIRCUS VOOR IEDEREEN
Circus voor iedereen is ons motto Daarom willen we graag een initiatief oprichten waarbij onze lesgevers rondtrekken doorheen Mortsel en omliggende gemeentes. Met heel wat circusmateriaal zullen ze op verschillende locaties kinderen en jongeren laten kennismaken met de wereld van circus.
Meer info over dit project: https://actie.jezofficial.be/nl-NL/2024-art-to-move-circus-voor-iedereen

CIRCUS SUMMER NIGHTS
Tijdens de zomer van 2024 willen we graag Circus summer nights organiseren. Tijdens deze Circus summer nights bieden we een podium aan jonge circusartiesten die op zoek zijn naar een publiek. Enerzijds jongeren uit onze eigen organisatie die willen performen voor een publiek en anderzijds in combinatie met semiprofessionele en professionele circusartiesten. Mensen kunnen langskomen voor een gezellige avond met een drankje en enkele prachtige optredens.

Meer info over dit project: https://actie.jezofficial.be/nl-NL/2024-art-to-move-circus-summer-nights

Hoe werkt het JEZ fonds nu juist?

Alle inkomsten van acties en sponsoring die Art To Move ontvangt tot eind maart zullen op het einde van de rit verdubbeld worden door JEZ! Als wij dus een eindbedrag op onze teller hebben van 1000 euro, dan ontvangen we van het JEZ fond 1000 euro extra.  

Met dit geld kunnen we dan bovenstaande projecten realiseren.

Voor ons als organisatie zijn deze financiële middelen essentieel om dit soort projecten te realiseren en dus vragen we jullie nu om hulp!

Wat verkopen we?

Betty & Albert Small - Koekjes (1x110gr) ensnacks (2x45gr)
9 euro
Papieren geschenkzakje, gevuld met een doosje choco chip koekjes 110gr, een zakje jungle beads 45gr en jungle rocks 45gr.

Betty & Albert Medium - Koekjes (2x110gr) en snacks (3x45gr)
15,50 euro
Papieren geschenkzakje, gevuld met een doosje choco chip koekjes 110gr, een doosje shortbread spritz koekjes 110gr, een zakje jungle nuts 45gr, een zakje jungle beads 45gr en zakje jungle rocks 45gr.

Betty & Albert Large - Koekjes (2x110gr + 1 x135gr) en snacks (4x45gr)
22,20 euro
Papieren geschenkzakje, gevuld met een doosje choco chip koekjes 110gr, een doosje shortbread spritz koekjes 110gr, een doosje crunchy waffle koekjes 135gr, een zakje jungle nuts 45gr, een zakje jungle beads 45gr en twee zakjes jungle rocks 45gr.

De producten zullen bij ons geleverd worden de eerste week van mei. Wij contacteren u rond die periode voor een ophaalmoment af te spreken.